Op dit moment zijn er een hoop vragen rond openbaar vervoer, internationaal treinverkeer, eigen vervoermiddelen, taxivervoer en transport door de lucht, over de weg en op het water. 

Is vervoer door de lucht nog mogelijk?

Ja, er wordt nog gevlogen. Maar vrijwel alle vliegverkeer op dit moment gaat om transport van goederen, of reizigers die terugkeren naar huis. Kijk voor meer informatie op Reizen van en naar het buitenland.

Ik moet op pad. Hoe kan ik mijzelf het beste verplaatsen?

Blijf dicht bij huis. Verplaats uzelf zo veel mogelijk lopend of met de fiets. Lukt dit niet, dan kunt u met uw eigen auto reizen. Maak alleen gebruik van het openbaar vervoer (ov) als het echt nodig is en u geen ander vervoer heeft.

Meer informatie op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/verkeer-vervoer-en-reizen/verkeer-en-vervoer